top of page
LUCKY je srečko in rad osrečuje
Pismo Luckyju je namenjeno otrokom katerim starši, zaradi socialne stiske, ne morejo omogočiti nepozabna doživetja v družbi konj. Mi jim bomo omogočili doživetje brezplačno. 

Dragi otroci,

moje ime je Lucky in sem majhen poni. Sedaj živim v Selnici ob Muri, a prihajam iz daljne Nizozemske. Pojma nimam točno kje je to, a vem, da je zelo, zelo daleč.

 

Najraje na svetu imam slastno zeleno travo, sočna jabolka, prekrasne korenčke in dišeče seno. V prostem času, ki ga imam na pretek, rad preganjam svoje poni prijatelje in gospoda pujsa. 

 

Zelo uživam v družbi svoje lastnice Gaje, ki mimogrede, raste kot goba po dežju. Sedaj me je že prerasla, a še vedno lahko skupaj odideva na potep. To je tako zelo fajn, ker ji zelo rad nagajam, hihihihi.

 

Uživam pa najraje takrat, ko me krtačijo in čistijo ter nekaj počnejo z mojo prekrasno grivo. Ne vem točno kaj, a so vedno zelo veseli in nasmejani, ko končajo. A veste kaj naredim pa potem, ko ves dišeč in brez prahu pridem na pašnik? Takoj poiščem največji kup blata. Se vržem vanj in kotalim, 2x v levo in 3x v desno. Kako to paše. Čeprav ne vem točno zakaj vedno potem kričijo NEEEEEEEEEE, če je pa tako fajn. Naj poskusijo.

 

Vem, da vas veliko otrok želi v našo konjsko družbo, ker smo res zakon! A te možnosti iz različnih razlogov nimate. Mogoče s težavo vaši starši poskrbijo za vse stroške. Zmanjka denarja za plačevanje aktivnosti v vašem prostem času. Ne skrbite, PIŠITE MI!

Spodaj je moja Lea ustvarila prostor, kjer vpišete vse vaše podatke. Naj vam pomagata ata in mama. Ne pozabite vpisati telefonske številke vaših staršev, da se potem Lea dogovori o možnostih za naše srečanje.

 

Napišite mi kaj vas veseli, kaj počnete v prostem času in zakaj si želite čas preživeti z menoj oz. mojimi poni prijatelji, prebivalci zelene hiške.  

Seveda lahko pismo napišete tudi za svojo sestrico ali bratca ali pa prijatelja, ki obožuje konjičke in mi ga pošljete.

 

Skrbno bom prebral vaše pismo in upam, da se srečamo in vam pokažem kako fajn je biti konj ;)

 

Vaš Lucky

pismolucky.png

Tvoje pismo je že v Luckyjevem nabiralniku!

bottom of page